Niedermüller, takarodj! – tüntetnek a kirekesztő polgármester ellen

Erzsébetváros gyurcsányista vezetője súlyosan kirekesztő kijelentésekkel villantotta ki a foga fehérjét. A VII. kerületiek lemondatnák a fehér, keresztény, heteroszexuális embereket „rémisztő képződménynek” minősítő politikust: csütörtökön tüntetés lesz Niedermüller ellen!

Nincs más hátra, előre: azonnal távoznia kell a közéletből!

„Niedermüller Péter mondjon le! 'Rémisztő képződménynek' nevezte a fehér, keresztény heteroszexuális férfiakat és nőket Niedermüller Péter erzsébetvárosi polgármester. Niedermüller Péter politikai pályafutása ezzel a szemünkben véget ért”

– írják a közösségi médiában annak a tüntetésnek a szervezői, akik szerint Erzsébetváros gyurcsányista vezetőjének nincs helye tovább a magyar közéletben, azonnal távoznia kell.

Csütörtökön 17 órára a VII. kerületi Polgármesteri Hivatal (Budapest, 1073, Erzsébet krt. 6.) elé várnak mindenkit, aki érintve érzi magát és tiltakozását akarja kifejezni Niedermüller kirekesztő, rasszista, gyűlöletkeltő, megbélyegző kijelentése miatt.

Az esemény Facebook-oldalát ITT ÉRHETITEK EL.

Ahogy arról blogunk is beszámolt, múlt csütörtökön az ATV-ben tolta le a DK-s politikus a saját őszödi beszédét:

„Hogyha megnézzük azt, hogy mi marad, ha lehántod ezeket a gyűlöletvalamiket, ugye fölsoroltuk: a nem magyarok, a mások, a migránsok, a romák, a nem tudom én, mik, akkor ott marad egy rémisztő képződmény középen: ezek a fehér, keresztény, heretoszexuális férfiak – meg azért nők is vannak közöttük. Ez a családelképzelés. Ez azért borzalmas, mert ha megnézzük, hogy a világon mindenütt az úgynevezett fehér nacionalisták miből állnak össze: ebből – mondom csöndesen nektek”.

A magyarfóbiás és kereszténygyűlölő Niedermüller most vért izzad, hogy szánalmas csúsztatásokkal mentse a menthetetlent. Erzsébetváros lakossága, illetve úgy általában a magyar társadalom azonban nem bocsát meg neki, szórja a falára a kommenteket, melyekben elküldi melegebb éghajlatra. Az interneten petíció jelent meg a gyurcsányista szégyenpolitikust támogató balliberális pártok vezetőinek címezve, illetve aláírásgyűjtés indult lemondatása érdekében, melyet ITT ÍRHATTOK ALÁ.

Nincs más hátra, előre: Niedermüller, takarodj, és vidd az összes haverod!

2
https://erzsebetvaros.blogstar.hu/./pages/erzsebetvaros/contents/blog/89611/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

A bejegyzésre 2 db hozzászólás érkezett!
Hát, így van ez válasza: haereticus bejegyzésére 2020-01-29 11:50:00
Tökéletesen egyetértek. Azonnal fel kell jelenteni az összes, összevissza hazudozó, álhírterjesztő, mocskolódó, nyomorult libsit, meg a lakájmédiájukat is !!!!!
Annál is inkább, mert röpke 8 - 9 évet már így is késtünk ezzel, ezért is szemtelenedtek ezek a gyökerek úgy el, mint a piaci döglegyek !!!!!
Válaszolok
haereticus 2020-01-28 11:04:19
Nem csak ellene és nem csak tüntetni kellene, hanem feljelenteni őket. A jobboldali konzervetív sajtó meg legyen végre tökös és addig tartsa napirenden ezt a mocskot, amit ónodi is, tordai is és a műsorvezető is elkövettek. Mindnek takarodnia kell, minimum a közéletvből, és minimum a börtönbe!
Válaszolok

Ezeket a cikkeket olvastad már?