Már Gyurcsánynak is vállalhatatlan a kirekesztő Niedermüller?

Erzsébetváros rasszista kijelentéséiről hírhedtté és méltatlanná vált szégyenpolgármestere kibukott a DK elnökségéből. Búcsúbeszédében azért volt képe azt mondani, hogy az emberi méltóság megőrzésénél nincs fontosabb.

A bukás elkezdődött. Eljön az idő, és Erzsébetváros is lemossa a gyalázato(s)t! Fotó: MTI

A jövő, vagyis a bukás elkezdődött. Hiába tüntettek ezrek ellene, Erzsébetváros vinnyogó viccpolgármestere nem mondott le. Ezzel együtt nem kerülheti el (mostoha) sorsát: a jelek szerint már Főnökének, a balliberális Keresztapának is vállalhatatlanná vált. A VII. kerület fura ura a pártalapítás óta elnökségi tagja, alelnöke volt a Gréczy Zsolt után szabadon DáKó-pártnak is becézett DK-gittegyletnek, most viszont nincs tovább: vehette a kalapját. A kongresszuson kibújt a szög a zsákból: Niedermüllernek kívül tágasabb, nincs rá szükség az elnökségben!

„Hogyha megnézzük azt, hogy mi marad, hogy ha lehántod ezeket a gyűlöletvalamiket, amiket ugye fölsoroltuk: a nem magyarok, a mások, a migránsok, a romák, a nem tudom én, mik, akkor ott marad egy rémisztő képződmény középen. Ezek a fehér, keresztény, heteroszexuális férfiak – meg azért nők is vannak közöttük, bocsánatot kérek. Ez a családelképzelés. Ez azért borzalmas, mert ha megnézzük, hogy a világon mindenütt az úgynevezett fehér nacionalisták miből állnak össze: ebből – mondom csöndesen nektek.”

Így szólt a feledhetetlen: aljas, mocsadék, kirekesztő, rasszista, keresztény- és magyarellenes patkánytempó Niedermüllertől. Aki a mai napig nem mondott le, de még csak bocsánatot sem kért. Nem szégyelli magát, sőt: leplezetlenül büszke magára. A permanensen kígyózó Gyurcsány viszont talán kaján vigyorral nyugtázta, hogy bábja megbotránkoztatta a magyarságot, mégis legalább a látszatra ad: hátrébb tolta a sakktáblán a parasztot.

„Mert az emberi méltóság megőrzésénél nincs fontosabb. Ezért csináljuk ezt, kedves barátaim, nem pártokért és még kevésbé politikusokért, nem a hatalomé, hanem a szolgálatért” – harsogta kongresszusi búcsúbeszédében a képmutató műmájer, és még azt is volt mersze állítani, hogy nap mint nap „morális, a szabadság és a demokrácia iránt mélyen elkötelezett” politikát folytat.

Mondja ezt az a Niedermüller, aki – vastagbőr – magasról tesz az emberi méltóságra. Vagy lehet, csak akkor számít neki az emberi méltóság, ha nem a fehér, keresztény, heteroszexuális magyarok méltóságáról van szó. Hanem a bizonyos „másokéról”.

Hát, lószart, mama! Erzsébetváros nem kér ebből a „szolgálatból”.

Niedermüllernek egy dologban igaza volt: ha összefogunk, győzni fogunk. Eljön az ideje, hogy lemossuk a gyalázato(s)t.

Címkék: Belváros
https://erzsebetvaros.blogstar.hu/./pages/erzsebetvaros/contents/blog/91299/pics/lead_800x600.jpg
Belváros
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?