Ez a beszéd: büntetést szabtak ki Niedermüller rasszizmusa miatt!

Sz.rban hagyta az ATV-t a kirekesztő gyurcsányista! A fehér, keresztény, heteroszexuális magyarok ellen uszító erzsébetvárosi polgármester miatt és helyett a televízió fizethet. Pedig ők legalább bocsánatot kértek, miközben Niedermüller továbbra is büszke mocsadék kirohanására.

A szégyenpolitikus fröcsögése miatt az ATV fizethet... Fotó: MTI/Marjai János

Drága mulatság az álnok, kígyózó kígyók futtatása, avagy a jelek szerint az ATV viszi el a balhét Niedermüller Péter helyett. Blogunkban többször beszámoltunk róla, Erzsébetváros gyurcsányista polgármestere az említett televízió egy januári műsorában súlyosan magyar- és keresztényfóbiás kirohanásra ragadtatta magát, amennyiben „rémisztő képződménynek” címkézte a fehér, keresztény, heteroszexuális magyarokat.

„Hogyha megnézzük azt, hogy mi marad, hogy ha lehántod ezeket a gyűlöletvalamiket, amiket ugye fölsoroltuk: a nem magyarok, a mások, a migránsok, a romák, a nem tudom én, mik, akkor ott marad egy rémisztő képződmény középen. Ezek a fehér, keresztény, heteroszexuális férfiak – meg azért nők is vannak közöttük, bocsánatot kérek. Ez a családelképzelés. Ez azért borzalmas, mert ha megnézzük, hogy a világon mindenütt az úgynevezett fehér nacionalisták miből állnak össze: ebből – mondom csöndesen nektek”

– fröcsögte a Brüsszelben (is) könnyűnek találtatott, ezért „hazaejtőernyőztetett”, és a VII. kerületben landolt DáKó-párti szörnypolitikus.

A nyilatkozat hatalmas felháborodást váltott ki, az ATV-n Rónai Egon az Egyenes beszédben később bocsánatot kért. Niedermüller helyett, aki nemhogy lemondani nem volt hajlandó – pedig tüntettek ellene, és petíció is indult távozásáért –, de még csak nem is követte meg az általa meggyalázott „rémisztő képződményeket”, sőt, láthatóan és érezhetően azóta is büszkén vállalja legalja gondolatait.

A Médiatanács most – nagyon helyesen – odavágott, Niedermüller Péter minősíthetetlen és vállalhatatlan kijelentése miatt százezer forintos bírságot szabott ki az ATV-re (mely a hírek szerint bíróságon keres jogorvoslatot). A testület megállapította, hogy „Niedermüller Péter VII. kerületi polgármester a fehér bőrszínű, keresztény, heteroszexuális emberek közösségére tett megbélyegző kijelentést”, azaz az elhangzott kifejezések kirekesztő tartalmúak voltak, melyeket a műsorvezető mint a médiaszolgáltató képviselője nem utasított el, azokat ellenvéleményével nem ellenpontozta.

A bírság megfizetésén túl az ATV-t az alábbi közlemény beolvasására is kötelezték: „A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa megállapította, hogy a Médiaszolgáltató a Magyar ATV csatornán 2020. január 23-án sugárzott A nap híre című műsorszámában megsértette a kirekesztésre alkalmas médiatartalmak közzétételét tiltó törvényi rendelkezést azáltal, hogy a műsorvezető a műsorszám vendégétől a fehér bőrszínű, keresztény, heteroszexuális emberek közössége vonatkozásában elhangzott általánosító, megbélyegző kijelentést nem moderálta, azt nem utasította el.”

Az ATV ugyan szopóágra került, ám a Niedermüller nevezetű gyurcsányista gyűlöletvalami mindeközben él, mint Marci Hevesen. A magyar balliberális ellenzék szégyenének Erzsébetváros issza meg a levét.

https://erzsebetvaros.blogstar.hu/./pages/erzsebetvaros/contents/blog/94124/pics/lead_800x600.jpg
Belváros,Erzsébetváros,Niedermüller Péter,VII. kerület
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?